Om oss

Selskapet

Selskap med relevant kompetanse

Ogtech ble startet høsten 2019. Kristian Hermansen er grunnlegger av selskapet og har tidligere (2008 til 2019) jobbet med salg av trykkapplikasjoner.​

I Ogtech sine løsninger for egenproduksjon av oksygen, er Atlas Copco leverandør av hovedkomponentene. Leveranser av driftssikre løsninger med lave livsløpskostnader, har gjort at Atlas Copco er verdensledende på teknologien for industrien generelt. Ogtech tilpasser løsninger utelukkende for akvakultur.

Vi satser på akvakultur for det er nettopp denne kundegruppen, som får flest fordeler med å velge egenproduksjon. Sammen med løsningen de allerede bruker, eller alene, er dette miljøteknologi som lønner seg økonomisk for oppdretteren.

Før vi startet, besøkte vi settefiskanlegg og havbrukskonferanser. Her fortalte oppdrettere at egenproduksjon ikke må bli en ekstra ting å passe på.

Vi vet at feil forekommer nesten aldri på våre anlegg. Vi vet også at riktig vedlikehold og at anlegg er tilpasset miljøet det jobber i, er en forutsetning for lang levetid og uproblematisk drift. Alle våre anlegg settes derfor sammen basert på tidligere målinger, erfaringer og informasjon fra kunden. Forhold som omgivelsestemperatur, driftsyklusser og periodiske variasjoner er helt avgjørende for hvilke komponenter vi tilbyr i applikasjon. Sensorer og godt analyseverktøy bidrar også til at vi optimaliserer anleggene også etter leveranse.